Poeh..

december 21st, 2010

Computeren? Nee, geen zin in. Tekenen? SAAII!! Dan misschien wat tv kijken? Er is toch nooit iets leuks. Poeh! Je kent het wel, verveling!

Sommige van jullie zullen nu wel al vakantie hebben! Ik nog niet! Ik moet deze week nog, :( . Jak! Waarom gaat de tijd zo langzaaaaaam?? Ik verveel me, als ik thuis ben maar ook op school, te pletter. In de klas is het niet zo moeilijk, dan gaan we gewoon boter kaas en eieren doen. Maar thuis? Ik weet echt nooit wat ik moet doen. Als er niemand online is op msn en er is niks nieuws op de websites die ik volg, en ook al niks te doen op het forum waar ik op zit. Zucht, dan weet ik even echt niet wat ik moet doen! Dus mijn vraag aan jullie:

Wat doen jullie als jullie je vervelen?

En daarmee bedoel ik op school en thuis :) Ik heb het net gezegd dus, ja! Wat een weer trouwens he? Echt irritand, gisteren zijn we de hele weg naar school gelopen! OEF! Normaal fietsen we er 10 min. op, nu meer dan een half uur. Grom….

Wendy

Één reactie op “Poeh..”

  1. ilke zegt:

    Jaaa, ken ik.
    Als ik met een vriendin ben gaan we ALLE dingen die we weten om te doen ( ook tikkertje en met poppen spelen ofzoo xd) op een blaadje schrijven en als we niks meer weten de dingen die we niet leuk vinden wegstrepen. De dingen die we leuk vinden laten wel staan. Daar ben je sowieso al 10 minuten meet bezig :D haha, dat kun je ook wel in je eentje doen maar is een beetje saai. :P
    Op school UHUUU, sneeuwballengevecht :D
    maar oke, fijne feestdagen en een geweldig gelukkig nieuw jaaaaaar,,
    kussie ilke.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: