Televisie

juli 22nd, 2011

Ik hou van mijn computer maar ik hou ook van TV kijken. Ik kijk eigenlijk alleen in het weekend TV want dan komen de leukste programma’s, vind ik dan. Er zijn dan ook een aantal programma’s die ik volg. En die wil ik met jullie delen.

Ik volg geen serie’s. Veel meiden die ik ken volgen GTST maar ik vond het eerst echt afschuwelijk, ik had er een hekel aan. Nu vind ik het opzich wel ok√©. Maar ik heb gewoon geen zin om elke avond op de tijd te letten want ‘oh nee, het is al …. uur! Ik kom dadelijk nog te laat voor GTST!!’ Ik heb dat alleen met talentenjachten enzo. Dat komt dan ook maar 1 keer in de week. Ik zal maar gewoon beginnen met de talentenjachten die ik volg.

Talentenjachten.

XFactor. Ik vind het leuk om te volgen, ik weet niet precies waarom. Ik vind de auditierondes altijd super grappig omdat er soms echt een paar rare typetjes bij zitten. Eigenlijk is het hetzelfde als bij alle andere zangprogramma’s . Er is wel een verschil, hier hebben ze een leuke jury, behalve misschien Gordon, hem vind ik soms een beetje overdreven haha! Xfactor komt nu niet op TV maar als het er weer is kijk ik het graag.

Er zijn echt helemaal geen foto’s van te vinden op Google maar Popstars vind ik ook heel leuk. Om bijna dezelfde redenen dan hierboven. Annemarieke en ik zijn helemaal gek van Popstars. Wij volleyballen altijd op vrijdag en op vrijdag komt altijd Popstars, na de training rennen we bijna naar huis om zo min mogelijk te missen van Popstars haha!

Hollands Got Talent is leuk om te volgen omdat er vanalles in voorkomt, iedereen met (of zonder, haha) talent kan meedoen. Het maakt niks uit wat je kan, je mag het gewoon komen laten zien. Vrijdag was er iemand die muziek maakt met ballonnen, is dat niet harstikke grappig? Er komen een heleboel dingen waarvan je niet eens wist dat het kon en dingen die je dus echt niet verwachtte. Dat maakt HGT bijzonder.

Beauty.

In Benelux’ Next Topmodel gaan ze op zoek naar een nieuw topmodel. De meisjes moeten opdrachten uitvoeren en aan het eind van het programma wordt er iemand geelimimeerd. Ik vind het supergrappig. Ook hoe ze bitchy doen tegen elkaar is super grappig om te zien, ik weet het, ik ben super gemeen haha! Ik vind het leuk om te zien hoe het achter de schermen eruit ziet bij een fotoshoot. Vaak hebben ze prachtige make-up en kleding aan. Dit geld trouwens hetzelfde voor America’s Next Topmodel, dat volg ik namelijk ook.

 

Blush is een nieuw programma waarin ze zoeken naar de beste make-up artist. Ik vind de 1ste ronde in de aflevering het leukst omdat ze daar lekker over de top kunnen gaan. De 2de opdracht die word gegeven is de elimeneeropracht. Na die opdracht word er dus iemand geelimineerd. Die 2de opdracht vind ik iets minder omdat ze dan gewoon make-up aanbrengen die je in het dagelijks leven ook kan dragen (meestal dan).

Overig

Dit hilarische spel gaat over Nederland. Elke week worden er nieuwe gasten uitgenodigd om tegen het andere team te strijden. Door Jeroen van Koningsbrugge word het super hilarisch en je weet bij hem nooit wat je kan verwachten. De grappige antwoorden van de teams maken het leuk om te kijken.

In dit programma vertellen ze 2 of 3 verhalen en het publiek moet dan stemmen wat ze geloven. Als ze het goed hebben blijven ze in het spel en maken ze nog kans op een geldprijs. Het is grappig hoe ze de verhalen vertellen, meestal verkleden ze zich daarbij en doen een soort klein toneelstukje erbij.

Dat waren ze ongeveer wel, ik vind natuurlijk nog wel meer programma’s leuk maar dan wordt dit artikel wel heel lang. Dus ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Welke programma’s volg jij/ vind jij leuk?

Xx Wendy

2 Reacties op “Televisie”

  1. annemarieke zegt:

    eigenlijk hetzelfde, BUT I LOVE GTST!
    maar de helft van deze programma’s komt nu niet op tv!

  2. annemarieke zegt:

    eigenlijk hetzelfde, BUT I LOVE GTST!
    maar de helft van deze programma\’s komt nu niet op tv!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: