ReQuest: Hoe maken wij de website

juni 14th, 2010

Hi!

Ik had een ReQuest gekregen van Inge hoe wij de website maken. Dit wordt een lang verhaal dus kijk uit xD Ik begin helemaal voor af aan bij hoe we bedachten de website te maken:

Ik had al een website maar die lag er al iets van 2 maanden uit, dus vroeg ik aan papa (die heeft een hostbedrijf dus hoeven wij niks te betalen om de website te maken) of hij een website voor mij wou maken: Style-and-me.nl maar ik bedacht me toen dat het veel leuker zou zijn als ik de website me iemand anders zou maken dus liep ik naar Annemarieke’s huis en vroeg of ze me wou helpen. Ze was enthousiast en zei meteen ja. We bedachten een naam en wat we er allemaal op zouden zetten. We gingen naar papa en vroegen of hij de website online wou zetten. Hij mailde naar iemand die dat kan en toen kwamen de gegevens. Toen de website online stond konden we aan de slag. Mijn broer zou er WordPress opzetten en het mij uitleggen zodat ik het aan Annemarieke kon uitleggen. WordPress is een makkelijk ‘programma’ wat je niet hoeft te downloaden maar wat gewoon op internet staat. Dat is makkelijk want dan kan je altijd en overal dingen op de site zetten. Je kunt een lay-out kiezen en dan maar gewoon aan de slag

X Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: