Eindelijk

november 18th, 2010

Eindelijk is het zover, ik heb weer een werkende computer. En een eigen laptop met internet. ik hoop dat ik het schema nu wel bij kan houden… Ik heb jullie echt heel veel te vertellen, maar ik begin vandaag met een review over de andrelon verrassend volume lijn.

(Sorry voor het slechte plaatje maar ik kan zelf geen foto’s maken :( )

De shampoo:
Hij werkt niet bijzonder, maar hij is toch net iets beter dan de shampoo die ik normaal gebruik.

De conditioner:
Het lijkt net creme, hij is makkelijk door je haar te verdelen. De conditioner geeft wel echt volume.

De creme:
Ruikt echt heel lekker, en trekt supersnel in. Hij werkt ook heel goed tegen klitten.

Algemeen:
Eigenlijk heel fijn en het geeft echt wel volume, maar ik ben niet onder de indruk of zo.

punten:
Shampoo: 7.5
Conditioner: 8
Creme: 9-
Algemeen: 8

Kort is de conditioner vernieuwd naar een gewichtsloze conditioner. Die is er in iedere dag en in verrassend volume. Andrelon heeft veel meer ‘lijnen”met conditioners en cremes. Voor o.a. laagjes accent hebben ze ook serums ontwikkeld. Naast verzorging is er ook styling van Andrelon, met o.a. mousse, haarlak en gel. Ze produceren ook baby en kindershampoo’s. Genoeg keuze dus!

Annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: