Try out!

november 20th, 2010

Gisteren zijn Wendy en ik naar Try Out geweest. Dat is een Disco bij ons in de buurt. Daarna hebben we gelogeerd en voor het eerst Wendy’s kamer gezien. Die is echt zo mooi geworden! Daar komt nog een filmpje over. Omdat we eerst nog naar Boxmeer moesten hebben we nog wat make-up ingeslagen! Een bronzer een lipstick een mascara en nog iets volgens mij, daar komen nog reviews over. Toen we thuis waren hebben we gegeten en begonnen we met ons klaar te maken voor s’avonds. Omdat we genoeg tijd hadden hebben we een aardbeienmaskertje genomen, en onze nieuwe make-up uitgeprobeerd. Uiteindelijk hadden we nog maar net genoeg tijd. Toen we eindelijk aankwamen moesten we nog drie kwartier wachten voordat we binnen waren. Maar dat was het wel waard, ondanks de tegenvallende muziek. Supermoe kwamen we thuis aan en zijn bijna direct gaan slapen. S’ochtends hebben we niet echt nog iets bijzonders gedaan, nu maar weer huiswerk gaan maken.

Groetjes Annemarieke

Één reactie op “Try out!”

  1. janne zegt:

    Klinkt heel erg leuk!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: