Ingrid, waar blijf je toch??

november 21st, 2010

Ja, het is al lang geleden dat Ingrid iets op de site gezet heeft! Ze had belooft om vandaag echt wat te posten maar ik zie nog niks, zal ze vandaag nog wat posten?
heel eerlijk, ik weet het niet! Ik hoop het wel, ik vind het heel jammer dat ze het de hele tijd vergeet. Van een keer weet ik dat ze ziek was, ik hoop dat er vandaag nog iets post. Als ze er geen tijd voor heeft moet ze dat even mailen.
verder heb ik nog een vraag voor jullie! Weten jullie nog iets wat we op de site kunnen zetten?? Hebben jullie nog ReQuests? Willen jullie misschien een vraag en Antwoord filmpje? Als dat zo is, moeten jullie hieronder even wat leuke vraagjes Achter laten
Sorry voor dit korte bericht!

4 Reacties op “Ingrid, waar blijf je toch??”

 1. Babette zegt:

  Je hebt in een filmpje gezegt dat je een keer je verzorgingsstash ging tonen. Wanneer komt het filmpje?

 2. elise zegt:

  ik vindt de filmpjes altijd wel leuk.
  ben grote fan jullie blog kijk elke dag 2 keer:)
  xxxxelise

 3. wendyv zegt:

  Binnenkort! Als het goed is komt hij deze woensdag! Ik ga het proberen.
  xx

 4. wendyv zegt:

  Dankjewel! We vinden het altijd leuk om te horen dat mensen onze site leuk vinden!
  Xx

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: