Sweetly You Sugar Scrub

november 22nd, 2010


Jullie zagen deze scrub al voorbij komen in het filmpje waarin ik liet zien wat ik allemaal van Sanne had gekregen. Ik heb de scrub nu gebruikt, het is mijn eerste scrub en ik moet zeggen dat ik er toch wel heel erg enthousiast over ben!

Ik had al best lang last van losse velletjes over mijn lichaam, het was mijn idee al om een scrub te kopen en daarmee te proberen de velletjes we te scrubben. Vooral met gym en volleybal is het heel irritant om die velletjes te hebben, mensen zitten je dan toch wel best raar aan te kijken. Toen ik deze scrub van Sanne binnenkreeg was ik dan ook heel erg blij! Gisteren, voor het douchen, besloot ik hem maar eens uit te proberen. Ik scrubde en alle velletjes waren verdwenen! Echt heerlijk!

Het is een losse scrub, dus niet vloeibaar. Ik vind dat wel fijn, ik weet niet of dat een vloeibare scrub beter werkt want die heb ik nog niet geprobeerd. De korreltjes zijn best groot maar niet echt mega. Het is erg fijn, want de scrub doet geen pijn! Ik kan me voorstellen dat als je een hele grove scrub hebt, waarmee je ook nog heel hardt over je lichaam scrubt, het best pijn kan doen! Nee, ik vind deze substantie erg fijn.

Ik weet jammer genoeg niet waar je deze scrub kan kopen. De prijs weet ik ook niet, maar als je hem tegen komt zou ik hem wel meenemen! Het is een erg fijne scrub.

Één reactie op “Sweetly You Sugar Scrub”

  1. JLN/x zegt:

    Hele fijne scrub inderdaad. hij is te koop op http://www.enchantra.eu :) !

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: