Kiko Nail Lacquer

november 25th, 2010


Kiko is een best bekend merk wat, jammer genoeg, niet in Nederland te krijgen is. Ze zeiden dat het een heel fijn budget merk is, ik heb een oogschaduw (review komt nog!) en een nagellak, vandaag ga ik voor jullie de nagellak reviewen.

Het flesje is niet super groot, maar ook zeker niet klein. Er zit 11 ml in een flesje. Ik vind het er simpel uitzien, maar niet goedkoop. Gewoon mooi strak.

er zit veel nagellak aan je kwastje als je hem uit het flesje haalt, maar dat hindert niet. De kleur vind ik mooi en draagbaar. Niet heel speciaal, ik verkies deze niet boven een Catrice lakje, al brengt deze wel fijner aan! Ik vind zo’n grote dikke dop niet zo fijn, en deze heeft een lekker smal dopje. Het kwastje is ook best wel lang, dit vind ik fijn met het aanbrengen.
Het is ook lekker goedkoop! 1,90 per lakje, die kan je toch gewoon niet laten staan?

Ik vind dit fijne nagellak die gewoon na 2 laagjes goed dekt!

Laat een reactie achter

Security Code: