Miss sporty Mascara xx volume

november 27th, 2010

Klonterig, weinig volume? Of gewoon dé perfecte mascara? Is dit hem dan?

Een ding valt me gewoon meteen op en dat is dat het GEEN volume geeft. Hij is wel fijn en wel mooi maar hij doet gewoon niet wat hij zou moeten doen. Hij is wel heel fijn in gebruik dus ik weet niet hoe ik dit nou moet beoordelen. Ik denk dat hij veel mooier is als ik hele lange wimpers zou hebben, en dat heb ik dus niet. Maar hij heeft HET gewoon, alles wat ik er van verwachte heeft hij niet en toch vind ik hem fijn. De verpakking is ook niet bijzonder, gewoon zoals alle anderen. Hij is volgens mij wel waterproof maar dat betwijfel ik. Ik ga hem voorlopig wel blijven gebruiken, hij past mooi in mijn standaard look. Ik gebruik in mijn standaard look deze mascara, eyeliner, bronzer en lipglos en daarover moet ik nog reviews schrijven, maar dat gaat zeker komen. Wendy heeft nog een andere mascara van miss sporty, de extra long variant.
cijfer: 8+

Annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: