Mini me eyeliner Miss sporty

december 2nd, 2010

Nog meer Miss sporty, maar dit is een van de belangrijkste dingen in mijn standaard look. Witte eyeliner!

Het is meer een stift dan een eyeliner maar dat is juist wel fijn. Ik gebruik hem op mijn ooglid, maar je kunt hem ook onder je oog gebruiken. Dat is ook de bedoeling, maar dat vind ik niet mooi bij mij. Voor mij is hij zelfs een vervanger voor oogschaduw. Ik heb de witte omdat zwarte eyeliner heb ik al en die andere kleuren zijn niet mijn stijl en niet goed te combineren. Het handige is dat je ermee kan doen wat je wilt. Je kunt hem hem gebruiken als oogschaduw, eyeliner, alleen bij de aanzet en op of onder de waterlijn!
Ik vind dit een fijn oogpotlood!

Annemarieke

PS Sorry dat het berichtje zo kort is, misschien pas ik hem nog even aan
PPS Ik kan geen foto’s maken en die zo op de computer zetten, sorry! Dus met mijn artikels moeten we het even zonder foto’s doen :(

Laat een reactie achter

Security Code: