Column Ingrid

november 28th, 2010

Halleu!

Het is alweer even geleden dat ik hier wat geschreven heb, maar na aandringen van Wendy, ben ik het deze keer eens NIET vergeten. Dat betekent dus wel dat ik op hele korte termijn een stukje moet schrijven, dus ik heb eerlijk gezegd geen idee waar ik over moet schrijven. Ik ga gewoon beschrijven wat er in mijn hoofd omgaat op dit moment.

Ten eerste is het bijna Sinterklaas. Vanavond vieren we samen met onze familie Sinterklaas, maar geen pakjesavond. Dat komt doordat voor mensen bij ons thuis niet meer thuis wonen. Pakjesavond vier ik nog steeds samen met mijn ouders en mijn broer. Dat doen we dan op 3 december, gezien het feit dat mijn tante op 5 december haar verjaardag viert. Op 4 december vier ik Sinterklaas met mijn vriendinnen en speel ik samen met mijn vriendin zwarte piet voor een heleboel kleine kindjes.

Dat was Sinterklaas ^^ Het volgende: NaNoWriMo. Misschien hebben sommigen van jullie er weleens van gehoord. Het is de voornaamste reden dat ik niks gepost heb deze maand. Ik heb het ├ęcht ontzettend druk gehad. De NaNoWriMo is een schrijfevenement waarbij je in de maand november een roman van 50.000 woorden schrijft. Je krijgt dan een proefexemplaar (dat eruit ziet als een normaal boek) thuisgestuurd. Dat is gewoon echt gaaf. Ik heb nog maar een paar dagen en ik heb pas 40.000 woorden (200 pagina’s in een normaal boek :P ), dus hier houdt mijn column alweer op. Ik moet snel verder.

Ik zie dat het toch nog een vrij redelijk stukje is geworden. ;)
xoxo Ingrid.
houvanjullie <’3

Laat een reactie achter

Security Code: