wild and more nagelak

december 9th, 2010

Een mooie rood roze nagelak van een merk dat ik eigenlijk niet ken. Maar misschien moet ik toch maar eens gaan kijken waar het verkrijgbaar is want ik ben heel tevreden over de nagelak.

Op de verpakking staat speed dry, en hij is echt heel snel droog. En ook heel snel hard. Het is alleen jammer dat ik niet zo goed ben in nagelakken, want ik vind hem echt geweldig! Een veel voorkomende kleur maar heel mooi. Hij glitterd heel erg, maar dat vind je mooi of niet. Hij glanst dan ook, maar ik hoop dat hij ook in een matte variant te krijgen is.
Topcoat is niet nodig om dat ik hem vrijdag middag heb opgedaan en nu nog steeds perfect zit, dat is morgen gewoon een hele week! Als je geen topcoat nodig hebt zou ik hem ook niet gebruiken,omdat als je meerdere laagjes aanbrengt, je ook meer kans hebt op beschadiging. Dat kan bij deze dus niet, na 5 min kon ik al mijn handen wassen met zeep en gewoon zonder extra voorzichtig te doen mijn handen af te drogen.

Cijfer: 9.5 (Omdat het nooit helemaal perfect is)

Annemarieke

2 Reacties op “wild and more nagelak”

  1. kirsten zegt:

    Ik heb er 6 kleurtjes van! en ze zijn inderdaad heel goed!
    hier de link naar de website van Wild&More : http://www.wildandmore.nl/index.asp?strPagina=detail&intProductID=20

    Groetjes kirsten

  2. Inge zegt:

    ik heb er ook een van, maar ik gebruikte hem nooit omdat het nogal een onopvallende paarsachtige glitterige topcoat is terwijl ik meer van hele velle en aparte kleurtjes houd, ik vind hem ook niet heel mooi over een andere nagellak maar hij droogt echt wel super snel. Ik heb die nagellak net opgedaan, begon die site op te zoeken (waardoor ik hier kwam) en hij was droog dus echt ongelooflijk snel!!!!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: