Standaard look

december 11th, 2010

In mijn laatste artikelen heb ik het wel eens gehad over mijn standaard look. Vandaag ga ik jullie laten weten wat mijn standaard look is. Omdat ik twee standaard looks heb krijgen jullie vandaag alleen de eerste.

In mijn standaard look 1 gebruik ik:
Foundation. (er staat geen merk bij vermeld.)
Miss sporty ohh tan so fine! bronzer.
L.A. Colours oogschaduw.
Miss sporty Mini me eyeliner.
Miss sporty Mascara
Catrice limited edition lipstick.

Omdat ik natuurlijk niet alleen make up gebruik, geef ik hieronder een uitleg van aanbrengen.

Om te beginnen verzorg ik mijn gezicht met Oriflame tonic en mijn lippen met het Oriflame wonderpotje. Ik gebruik deze s’ochtens en s’avonds. Ik begin met foundation, die ik niet over mijn hele gezicht gebruik omdat dat niet nodig is, en omdat de foundation niet lang blijft zitten. (tijd voor een betere) En dus wordt mijn gezicht bedekt met vlekken. Hierna volgt een bronzer, omdat mijn bronzer twee kleuren heeft, gebruik ik de ene kleur voor mijn hele gezicht en de andere voor een bronzer/blush effect. Ik breng deze aan met een poederkwast. Nu begin ik met mijn ogen, ik gebruik L.A. Colours, meestal een bruine kleur. Bij deze oogschaduw is geen basis nodig omdat hij perfect blijft zitten. Ik gebruik een witte eyeliner, onder mij ogen.(daarover is een review te lezen). Mascara vind ik een van de belangrijkste dingen, maar het lukt nooit mascara precies het zelfde aan te brengen aan alletwee de ogen. Als laatste gebruik ik Catrice lipstick om het af te maken, soms doe ik hier nog een transparante lipgloss overheen.

Dit is mijn standaard look 1, volgende keer kun je mijn 2e standaard look lezen.
Van alle producten waar nog geen review over te lezen is, zal ik een review maken, zodat jullie weten waarom ik deze producten gebruik.

Annemarieke

3 Reacties op “Standaard look”

  1. kirsten zegt:

    Cool, leuk om te lezen

  2. Annemarieke zegt:

    owja moet wel nog wat reviews en artikelen inhalen!

  3. Annemarieke zegt:

    ow moet nog wat inhalen!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: