Nagelak

december 14th, 2010

Ik heb wat onderzoek gedaan naar de verschillen tussen nagelak. Er zijn verschillende dingen die verzorgend zijn voor je nagels, maar wat is nou waarvoor?

Base coat:
base coat helpt tegen de gelige uitslag van je nagels. De gelige uitslag krijg je door gekleurde nagelak. Base coat gebruik je dus om dat te voorkomen. Base coat doet ook nog iets anders. Het hersteld de kleurbalans van je nagel. dat wil zeggen dat het witte witter wordt en het roze een mooiere roze krijgt. In vele gevallen geeft de base coat veel glans.

Top coat:
Top coat helpt de nagelak om er langer op te blijven zitten. Bij een van normale kwaliteit nagelak blijft het ongeveer dagen goed zitten. Een goede top coat kan dit verlengen van 7 tot 10 dagen. Dat hangt natuurlijk ook af van de kwaliteit nagelak. Top coats zijn meestal neutraal, maar zijn ook gepigmenteerd te verkrijgen.

Nail hardener:
Een nail hardener heeft niet iedereen nodig. Een nail hardener is bedoeld om er voor te zorgen dat de nagel minder beschadigbaar (nee, ik weet het! Dat is geen woord!) is. Nagels die wel beschadigbaar (is hij weer hoor! Annemarieke, waar zit je met je hoofd? Xx Wendy :3 ) zijn, zijn moeilijker te vijlen, en breken sneller af.
Ook als je hele lange nagels hebt dan wordt een nail hardener aanbevolen.

Overige nagel producten zijn:

gepigmenteerde nagelak:
De gekleurde lakjes.

French manicure sets
speciaal nagelproduct met een roze achtige nagelak voor de gehele nagel en wit voor het randje.

Longlasting.
Speciaal voor als het er lang op moet blijven zitten.

Speed dry.
snel droog dus.

Annemarieke

Één reactie op “Nagelak”

  1. ilkeeee zegt:

    Das best handig, haha, ;P Mijn nagels zijn en handen zijn een grote ramp nu maar ja, ik ben lui en kom tijd tekort. haha ;D

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: