Zwaar druk, maar wel goed nieuws!

december 20th, 2010

De laatste tijd heb ik het zwaar druk en ik heb, volgens mij, een writersblockje. Mijn verhaal voor de nanowrimo is allang af, maar het programma om er een echt boek van te maken is met kerstvakantie. Op dit moment ben ik gewoon té moe en hard aan vakantie toe. Daar baal ik trouwens ook ontzettend van: echt iedereen heeft vakantie! Grom. Toch heb ik ook goed nieuws te melden:

Ik ben peettante geworden! Van Daniek! Mijn zus Marianne is op 15 december bevallen van een meisje! En ze is zó ongelofelijk cute! Ik kan er een hele pagina over volschrijven, maar ik wil het ook over beauty hebben.

Mijn look van vandaag: ik heb oude- en nieuwe kleding door elkaar gemixt vandaag. Mijn nieuwe adidas-sneakers (zwart met wit) heb ik aan onder mijn skinny van mygod, mijn favoriete jeansmerk. Verder draag ik een paars dingetje van only, met daar overheengetrokken een zwart doorschijnding. Een leuk riempje er overheen, een grijs BBvest en een zwarte emo-armband die ik ooit op de elf fantasyfair heb gekocht. Eens even kijken of ik een fatsoenlijke foto kan maken, maar haar zit op dit moment namelijk niet zo geweldig. Doet het eigenlijk nooit, daarom zijn er ook zo weinig foto’s van mij hier.

Misschien een filmpje, als ik geluk heb. Zonder geluid, helaas, want ik gebruik de censuurcamera van mijn ouders.

Zal een linkje worden..

Ingrid

Één reactie op “Zwaar druk, maar wel goed nieuws!”

  1. meisjevan13 zegt:

    Love jou armband! (L)

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: