Onder dwang – fijne feestdagen!

december 26th, 2010

Na onder druk te zijn gezet door Wendy, kruip ik even achter Wendy’s computer – die een überfijn toetsenbord heeft, vind ik – om een stukje te schrijven. Ik wil jullie graag allemaal fijne feestdagen wensen en jullie meegeven dat jullie Wendy vooral nooit IRL moeten ontmoeten. Nee, grapje, dat zeg ik omdat ze naast me staat. Ze heeft me zowat aan mijn haren de trap op getrokken, dus ik wil haar graag even terugpakken.

Waar zal ik het eens over gaan hebben.. over Daniek, het kindje van Marianne is een mogelijkheid. Of over Kerst, daarom ben ik toevallig ook bij Wendy op dit moment. Dat ik mijn boek voor de NaNoWriMo binnen gekregen heb, maar dat interesseert jullie vast niet. Over de weinige reacties die ik krijg op mijn stukjes? Of over andere dingen die ik allemaal meemaak? School? Vakantie? Eerlijk gezegd heb ik geen idee, al begint mijn writers-block stukje bij beetje te verdwijnen. Over drie regels doe ik nu tien minuten instead of een half uur, al kan ik dit stukje aan een stuk doorschrijven..

Mijn columns gaan eigenlijk nooit over beauty, maar daar gaan de (weinige) andere artikelen die ik schrijf wel over. Ik ga hier maar voor kiezen: gezelligheid. Het is een random onderwerp en je kunt veel dingen noemen die ermee te maken hebben.

Gezelligheid. Kerst, oudjaar, nieuwjaar.. het zijn natuurlijk allemaal feesten die je meestal viert met vrienden en familie. Lekker uitbuiken op de bank na het kerstdiner, de kinderen met een glas cola dat ze niet meer op kunnen, de ouders met een glas wijn. Met oudjaar gezellig met je ouders mee oudjaar vieren of als je wat ouder bent gezellig met je vrienden vieren, zoals ik dit jaar.

Gelukkig zijn de feestdagen niet de enige redenen om het gezellig te maken. Ook als het geen december is kun je gezellig met je vriendinnen afspreken of met je ouders iets leuks gaan doen – ahum – zoals – ahum – musea bezoeken of – ahum – naar de dierentuin. Nee, skip that, laten we het op vriendinnen houden. Zoals dinsdag, laatst was ik – ahum – met mijn ouders – ahum – in Nijmegen. Al is dat op zich niet zo heel vreselijk. Daar heb ik een pak cakemeel voor cupcakes gekocht, dus houden ik en mijn vriendinnen dinsdag een high-tea met allemaal smaakjes thee, cupcakes, brownies, scones.. etc. De hele dag bakken, maar gezellig wordt het zeker!

Het wordt een aardig lang stukje en Wendy begint te klagen dat ik af moet sluiten. Het is ook nooit goed ;)

xoxo Ingrid.

Één reactie op “Onder dwang – fijne feestdagen!”

  1. Praimeaneta zegt:

    waarom niet:)

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: