That Mysterious Thing…

december 29th, 2010

Ik had het de hele tijd over wat we op donderdag gingen doen. Dat ene misterieuze ding. Nou ik zal jullie vertellen wat het is, wij doen mee aan een 12-uurs marathon. Dat wil zeggen dat je 12 uur lang hetzelfde doen, en guess what? Wij gaan 12 uur lang Style-and-us.nl promoten

Dat wil zeggen dat we artikels gaan schrijven, reclame maken enz. we hebben er ongelooflijk veel zin in en jullie hebben er ook voordeel mee. We gaan elk uur een artikel online gooien! Elke keer een ander onderwerp. Lipgloss, bronzer enz. De geschiedenis ervan en wat favoriete producten! We hopen dat we het halen (zal wel hoor!). Duimen jullie voor ons?

Xx Annemarieke en Wendy

5 Reacties op “That Mysterious Thing…”

 1. Rachel zegt:

  Ow, cool! dat wordt ook veel artikels lezen Leuk!
  Poeh 12 uur is wel lang maar ik duim op jullie!

 2. lisanne zegt:

  heeii,
  super leuk idee,
  ja ik duim zeker voor jullie
  haha
  Xx lisanne ♥

 3. anne zegt:

  haha wat een leuke marathon!

 4. ilke zegt:

  Ik duimm, veel sucsess, kan ik lkkr lezennn..
  Haha,, maar wel heel leuk bedacht!
  xxx

  was vergeten om mn e-mail adres in te vullen x)

 5. Ingridw zegt:

  Jullie halen het wel. Leuk <’3
  Ingrid.
  En ik mis ons filmpje nog steeds.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: