Lipglossssssssss

december 30th, 2010

Gisteren schreef ik dat we elk uur iets op de site zetten. Annemarieke zet ook nog elke 3 uur er iets op de site. Nu ga ik iets schrijven over de lipgloss

de tekst is Engels en nederlands, sorry daarvoor!
De Geschiedenis
Lip gloss was invented by Max Factor in 1930. Lip gloss werd uitgevonden door Max Factor in 1930. He wanted to create a lip product that would make lips shiny and glossy for films . [ 1 ] [ 2 ] Factor created makeup for the movie industry. Hij wilde te creëren voor een lip product dat zou lippen glanzend en glanzend films . [1] [2] Factor gemaakt make-up voor de film industrie. He developed makeup specifically for actresses starring in black and white films. Hij ontwikkelde speciaal voor make-up actrices starring in zwart-wit films. Women were inspired by movie actresses and they also wanted makeup. [ 3 ] The first commercially available lip gloss was Max Factor ‘s X-Rated , launched in 1932 [ 4 ] . Vrouwen werden geïnspireerd door film actrices en zij wilden ook make-up. [3] De eerste commercieel beschikbare lipgloss was Max Factor ‘s 1932 X-Rated, gelanceerd in [4] . The original formula was sold up until 2003, when Procter and Gamble retired the product. De oorspronkelijke formule werd verkocht tot 2003, toen Procter & Gamble product nullen op.
Lip gloss in a tube and wand applicator format Lipgloss in een buis en staf applicator-formaat

Lip gloss is usually used as a cosmetic, however, some offer moisturizing benefits or protection from the elements and other natural causes. Lipgloss wordt meestal gebruikt als cosmetisch, maar sommige bieden vochtinbrengende voordelen of bescherming tegen de elementen en andere natuurlijke oorzaken. Lip gloss containing sunscreen was first advertised by actress Lillian Gish . [ citation needed ] . Lipgloss met zonnebrandcrème werd voor het eerst geadverteerd door actrice Lillian Gish . [ nodig citaat ].

In 1973, Bonne Bell introduceert de eerste smaak lipgloss, Lip Smackers . Lip Smackers were popular among young teenagers. Lip Smackers waren populair onder jonge tieners. Lip Smackers came in two sizes:small and big. Lip Smackers kwam in twee maten: klein en groot. The small ones could be kept in your pocket and the big ones have a rope to hang around your neck. De kleintjes kunnen worden bewaard in je zak en de groten hebben een touw om op te hangen om je nek. It was believed that before a date, you had to choose an appropriate flavor because that would be her date’s first taste when his lips kissed hers. [ 5 ] Men geloofde dat, voordat een datum, moest je smaak kiezen voor een passende want dat zou smaak haar datum de eerste, toen zijn lippen kuste haar. [5]

Natural makeup companies have made progress in creating lip gloss with mainly natural ingredients except for preservatives. Natuurlijke make-up bedrijven hebben vooruitgang geboekt bij de totstandbrenging van lipgloss met voornamelijk natuurlijke ingrediënten, behalve voor conserveermiddelen.

Bron

Samengevat: Max Factor heeft de lipgloss uitgevonden voor de filmindustrie maar ook andere vrouwen wouden make up gaan dragen. Zo kwam de lipgloss in de winkel. Bonne Bell heeft de eerste lipgloss met een smaakje uitgevonden; de LipSmacker (Jeah!!). Deze lipglossjes (nu lipbalsems) hebben een lekker smaakje en geurtje

Favoriete lipgloss

Ik heb een aantal lipglossjes gehad. Ik heb eerst altijd gezegd dat ik de XXXL shine lipgloss van Essence super fijn vind, dat vind ik nog steeds wel maar nu wel iets minder dan eerst. Ik heb meer lipglossjes uitgeprobeerd en ik vind de Hollywood lipgloss heel erg mooi. Ik heb hem in kleur 302 My Limo Please. Die raad ik echt aan!

Wendy

Één reactie op “Lipglossssssssss”

  1. Babette zegt:

    Je kunt de tekst ook gewoon vertalen met vertaal Google.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: