Dag creme

december 30th, 2010

Ik kan er geen informatie van vinden, maar dit artikel zal gaan over Dagcrème

Gisteren kocht ik mijn eerste dagcrème, bij de Hema. Ik weet nu al dat ik er super blij mee ben! Ik had allemaal schilfertjes op mijn gezicht, als ik deze dagcrème op mijn gezicht onder mijn foundation doe ziet het er al een stuk beter uit. Een dagcrème is verzorgend en maakt je huid (als het goed is) zacht. Ook zorgt het ervoor dat je foundation er mooier uitziet en beter blijft zitten. De schilfertjes zitten nog steeds wel op mijn huid maar je ziet ze niet meer! De dagcrème die ik gebruik is – zoals ik al zei – van de Hema. Je hebt dagcrème’s die duur zijn, soms wel 200 euro (!!) maar je hebt natuurlijk ook goedkopere zoals die van de Hema. De dagcrème van mij kostte 1,75 en is gewoon een prima basic dagcrème.

Wendy

PS: We zijn nu al 4 uur bezig (en als jullie het lezen al 5) en het is hartstikke gezellig hier! Ik zal straks nog wel een fotootje plaatsen. We hebben echt lol hier! :D

Één reactie op “Dag creme”

  1. elise zegt:

    ja die dag creme van de hema is superdeduper goed!!!!!!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: