Foundation

december 30th, 2010

Sinds kort gebruik ik elke dag foundation, en ik vind het fijn om te gebruiken. Het is een goede oplossing als je een onzuivere huid hebt.

Zoals de naam al zegt dient “foundation” “fond” als basislaag voor andere soorten make-up en zorgt het er voor dat de huid er egaal in textuur en kleur uit ziet en blijft zien. Foundation kan daarnaast ook zorgen dat een huid een iets lichtere of iets donkere tint krijgt. Het is in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals in crèmevorm, stiftvorm, mousse of in vloeibare vorm. De vloeibare variant komt het meeste voor. Foundation is te krijgen voor de meeste huidtypen en huidtinten.
bron

Er zijn een heleboel soorten foundation, gewoon foundation, gemengt met dagcrème. Je moet een beetje kijken wat fijn vind. ook of je liever vloeibare of poederfoundation hebt ligt eraan wat jij fijn vind. Ik vind vloeibare foundation het prettigst werken. Mijn eerste foundation vond ik erg fijn maar ik ben over het algemeen best snel tevreden. Ik heb een nieuwe foundation de soft en naturl make-up. Ook deze vind ik fijn. Deze was 3,30 dacht ik.

Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: