Lipstick

december 30th, 2010

Lipstick hadden ze al heel lang geleden! Denk maar aan Cleopatra! Ik vind lipstick ook heel fijn. En het heeft een bijzondere geschiedenis!

In het oude Egypte gebruikte ze al lipstick maar dan in een andere vorm. Ze gebruikte Henna op hun lippen, dat was echt longlasting! Soms bleef het wel 3 dagen zitten! Dat is echt vreselijk lang. Cleopatra gebruikte het ook, net als alle andere (rijke?) vrouwen in Egypte. Het was erg populair. Het lijkt me niet zo handig met zoenen :P

Er zijn ook verschillende vormen van lipstick, ik persoonlijk vind creamlipsticks het fijnst. Ik vind het niet fijn als je lippen heel droog voelen door een lipstick. Ik heb een lipstick de oude limeted edition ‘Expect The Unexpect’ van Catrice, ‘Tickled Pink’. Als je geluk hebt ligt hij nog in de kortingsbakkken maar ik ben er bang voor.

Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: