Ik…

juni 6th, 2010

Heeii!

Ik ben Wendy Verdaasdonk! Een van de makers van deze site… Ik zal je iets vertellen over mij: Ik ben 12 jaar en ik doe volleybal en turnen. (lekker interessant) mijn ouders zijn gescheiden toen ik klein was dus heb ik nu 2 huizen (lekker met verjaardag! 2x zoveel kado’s :P ) Mijn beste vriendinnen zijn Annemarieke en Sascha. Ohja.. ik ben gek op sinaasappels en snoeptomaatjes, die zijn echt mega lekker! tsjaa.. wat moet ik er nog meer opzetten… Ik kan m’n kamer niet schoon houden. Heb ik het opgeruimd, is het na drie dagen weer een rotzooi! En ik haat opruimen dus meestal ligt de zooi erĀ  nog wel een week of twee :D ik vind het niet erg… maar mama wel :S Tsja… verder weet ik niet echt meer iets. Wil je nog iets weten? Mail dan naar style-and-us@hotmail.com

Grtz Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: