What a situation?!

januari 5th, 2011

Gisteren deed zich een vreemde situatie voor. Voor mij is het ontzettend bijzonder, omdat het vaak als ik het doe, het er absoluut niet uitziet. Ra ra, wat zou dat toch zijn?

Ik had mijn haar in een staartje gedaan en wonder boven wonder is het vrij aardig gelukt! Normaal gesproken ziet het er echt niet uit, maar blijkbaar was het mijn (on)geluksdag. Ik kwam namelijk uit de douche en kon de föhn niet vinden, waardoor mijn haar ongelofelijk ging pluizen. Even snel een staartje in elkaar geflansd en ontzettend veel haarlak erin gespoten.. het resultaat verbaasde me!

Ik kan niet zeggen dat het er geweldig uit ziet, maar ik weet niet of jullie me weleens met mijn normale haar gezien hebben? Geloof me, dat wil je niet. Het is springerig en vreemd. Stijl, maar met slag op hele vreemde plaatsen. Pics:


Overbelicht, maar - Wat beter beeld. - Van de zijkant.
 wel een leuke foto,
op zich.
      

- Oh, reageren mag gerust, hoor xD Ik krijg maar geen reacties..

xoxo Ingrid.

7 Reacties op “What a situation?!”

 1. Wendyv zegt:

  Oh, thanks dat je iets geschreven hebt! ik heb het de laatste dagen vrij druk gehad waardoor ik niet kon schrijven.

  Leuk artikel ;)

 2. Sofie zegt:

  Oeh, mooi hoor :) . xx

 3. ilke zegt:

  staat best leuk inderdaad. Was jij gisteren op de schaatsbaan??
  van 3 tot 5. ( donderdag)

 4. hannah zegt:

  aaah. super leuuke foto!(L)

 5. Hanneke zegt:

  Misschien trekt het meer om reacties te geven als de blogs wat meer inhoud hebben, iets boeiends

 6. wendyv zegt:

  Wat is volgens jou dan boeiend?

 7. Ingridw zegt:

  @Ilke, ja, ik was inderdaad op de schaatsbaan!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: