Obsessed!

januari 13th, 2011

Er is nu een item waar ik echt helemaal verliefd op ben en dat zijn de baseball jacks! Ik vind ze echt heel leuk! Lekker casual maar ook hip. Verder heb ik een obessie met pofmouwtjes!

Bij de H&M hebben ze een leuke voor 29,95 . Als wij in de lente (Of met carnaval?) naar Nijmegen of zoiets dergelijks gaan, wil ik echt dit jack kopen! Een vriendin van mij heeft er ook een, ik heb hem nog niet gezien maar ik weet zeker dat ik heb echt geweldig ga vinden! Trouwens ik heb gehoord dat dit jack bij de Primark voor 15,- euro is. Ik weet dat niet zeker!
Edit: In de carnavalsvakantie gaan we naar Nijmegen en dan krijg ik dit jackje waarschijnlijk :3

Verder ben ik ook obsessed met pofmouwtjes, ik heb ook een shirtje met pofmouwtjes en ik vind hem zo cute! Je kunt ze misschien nog kopen bij de CoolCat voor 12,95 euro. Sascha, mijn vriendin, heeft echt heel veel shirtjes met pofmouwtjes en ik vind ze allemaal geweldig! Pofmouwtjes zijn gewoon super cute! (Dit meisje hierboven is trouwens niet Sascha, maar een model :P )

Wendy

4 Reacties op “Obsessed!”

 1. kirsten zegt:

  Qua kleding vind ik bijna alles wel leuk,
  maar ik heb vooral een Obsessie met GLEE & TWITTER, Yeahhh

  groetjes kirsten

 2. Rachel zegt:

  IK hou ook echt van pofmouwtjes!

 3. zainab zegt:

  Die baseball jacks zijn echt super coowl!
  & die shirtjes ook,
  alleen ik zou ze niet zo snel dragen omdat IEDEREEN ze byna draagt:p

  Ben tog meer zo’n type die er een klein beetje ‘apart’ bijlooptxd
  x

 4. Dionne zegt:

  Baseballjacks zijn geniaal. Ik heb hem zelf gisteren besteld bij de H&M in het blauw en kan niet wachten tot hij binnen is. Nu kunnen ze hem alleen pas leveren in maart dus dat word even geduld hebben! Pofmouwtjes vind ik ook heel leuk maar staan mij niet. Heb in verhouding te smalle heupen en hiermee zou ik alleen maar mijn schouders verbreden.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: