Loved By Me! #4

januari 24th, 2011

Weer een Loved By Me! Love it! Ik vind het echt super leuk om te schrijven!! Sorry trouwens voor het late berichtje, ik ben een beetje ziekjes! :( Maar ik ga nu gewoon lekker schrijven! Ik doe vandaag de schoenen! Het is maar 3 paar, maar wel de moeite waard :D

Loved by my

Eerst de schoenen, ik hou echt van schoenen en deze schoenen zijn gewoon geweldig. Om te beginnen bij de hakken, hoe lief zijn die? Ik hou echt van de kleur en het strikje :3 Wauw love it! Maar het is gewoon eyecandy, niet toch? Ik zal hier niet op (kunnen?) lopen. Hoe graag ik ook zou willen, ik ben bang dat ik ze niet zal krijgen van mama.
Dan de sandaaltjes, ik vind ze super lief! Ik vind het een hele leuke kleur! Niet zo veel over te vertellen, gewoon super leuk!!
Ik houd echt van sneakers, ze zijn lekker casual! Deze sneakers zijn uberschattig, met bloemetjes! Ik vind de kleur leuk, al draag ik niet veel blauw, dus ik heb geen flauw idee waar ik het mee kan combineren. Maar voor meiden die houden van blauw, zijn deze schoenen echt het einde! Vind ik dan…
De prijsjes
De hakken: 19,95
De sandalen: 9,95
De sneakers: 12,95
GEEN GELD!!!!!

Wendy

3 Reacties op “Loved By Me! #4”

 1. Meisjevan13 zegt:

  (waar te koop?) :$
  xx

 2. cupcake zegt:

  ik ben bang dat ik ze niet zal krijgen van mama?
  waar slaat dat nou op, heb je zelf geen geld ofzo?
  beter koop je het zelf want het is toch verschrikkelijk goedkoop

 3. wendyv zegt:

  Ik heb wel geld, maar ik krijg geen kleedgeld… En trouwens, ik heb het wel gekregen :D

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: