Parfumvrij

februari 9th, 2011

Misschien weten jullie dat ik een hele tijd al allemaal bultjes had op mijn hele lichaam. Heel vervelend!! Ik had toen van de dokter allergie pillen gekregen, die werkte, maar we wisten nu nog steeds niet wat het nu precies was, ik heb bloed geprikt en daar kwam het volgende uit:

Niets! Maar wel dat ik ergens overgevoelig voor was, dus we zijn nu aan het proberen om geen producten met parfum te gebruiken. Heel fijn is dat…. Not! Maar goed, als het helpt? Ik gebruik nu dus producten van Neutral, dat is hartstikke handig als je een allergie hebt voor kleurstoffen of parfum, of je wilt gewoon geen chemische troep gebruiken. Ik gebruik het nu een week ofzo, ik zie nog geen verschil. Maar misschien na een maand wel. Ik houd jullie op de hoogte!

Willen jullie een artikel zien over Neutral??

Wendy

5 Reacties op “Parfumvrij”

 1. meisjevan13 zegt:

  Zou je misschien een keer antwoord willen geven op mijn vragen? :D
  Of misschien mag ik dat niet weten xd
  sorry voor de vele reacties bij allerlei filmpjes enzo, mr ik ben gwoon helemaal fan :D
  xx

 2. wendyv zegt:

  Ik ga nog een artikel maken waarin ik jou vragen beantwoord :) Goed?

 3. meisjevan13 zegt:

  Oke :D Heel erg bedankt (L)
  xx

 4. Azzie zegt:

  Whaha wendy net als ik bij de DA zei… Kud dah je geen parfum kunt dragen en alleen mar van neutral spul kunt gebruiken……………. THATS VERY NASTY!!!!!! Idunno wrm ik dat zei:P

 5. waarom? zegt:

  weetje
  als je dat leest
  is het nogal goor om te lezen
  dat je allemaal bultjes op je hele lichaam hebt:S
  dat klinkt nogal raar

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: