I Am Back!!

april 1st, 2011

Jaa, dat is lang geleden he?? De laatste paar maanden is er weinig (of niets…) met de site gedaan. Maar dat wil ik gaan veranderen! Ik wil weer gaan schrijven, en filmpjes maken. Maar niet elke dag, wil je weten hoe het zit?? Lees even verder.

De laatste paar maanden ben ik erg moe geweest. Dat kwam door de allergie medicijnen die ik had, ze maakte me suf s’avonds waardoor ik geen zin meer had om nog iets te doen aan de site. Nog een reden waarom ik niks postte is door de reacties die ik kreeg hier in de buurt. De meeste waren heel positief hoor! Maar er waren een paar flauwe (kleine) kinderen die heel irritant gingen doen over de filmpjes die ik maakte, bijvoorbeeld ‘Wendy, wat maak je leuke filmpjes gnagnagnagnalachlachlach’. Dat vond ik erg irritant zodat ik er ook gewoon geen zin in had.

Maar genoeg gezeurd! Ik ga jullie nu vertellen hoe ik het voortaan ga doen. Ik wil een paar keer per week gaan posten, niet elke dag meer, want dan gaat het voelen als een verplichting en dat wil ik niet. Dus ik wil 2 of 3 keer per week weer gaan posten. Als het goed is komt er elke week een filmpje online en ik wil ook gaan beginnen met een 30 days challenge! Het derde artikel wat dan (evt?) komt is een ander geschreven artikel. Over de 30 days challenge ga ik jullie nog meer vertellen in een apart artikel.

Vanaf volgende week kunnen jullie weer artikelen verwachten op de site.

Xx Wendy

Één reactie op “I Am Back!!”

  1. Babette zegt:

    Zo gemeen van die mensen van dat filmpje!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: