30 Days Challenge – #1 5 Likes and Dislikes

april 6th, 2011

De eerste challenge is 5 dingen die je leuk vind, en 5 dingen die je niet leuk vind op te noemen, likes and dislikes. Ik heb echt zin om te schrijven :) Oh, let op!! Dit kan een best lang artikel worden ;)

5 Likes:

1.  Mooi weer
Ik hou van mooi weer, ik krijg er altijd zo geweldig gevoel van. Ken je dat? Het zomer gevoel, de zomer geur? De geur van het pas gemaaid gras, heerlijk!! ik vind het super om lekker in een t-shirtje te fietsen, zonder jas naar school! Wie houd er nou niet van 25 graden (op bouwvakkers na dan :P )? I love it!!
2. Vriendinnen
Mijn vriendinnen zijn alles voor me, ik hou van ze <3. Ik vind het leuk om samen met vriendinnen te gaan shoppen, gezellig logeren of gewoon lekker kletsen of van alles en nog wat. Als ik mijn vriendinnen toch niet had!
3. Eten
Nu zul je misschien denken, duh! Natuurlijk houd je van eten, zonder kun je toch niet leven? Maar ik vind het echt leuk om te eten, gezellig met z’n allen aan tafel of op de bankjes op school. En natuurlijk bedoel ik ook wel een beetje gewoon lekker eten (Mc donalds of lekkere spaghettie ;) ).
4. Youtube, Twitter en blogs (Internet dus.)
45% v/d dag slaap ik, 30% v/d dag zit ik op school, en de rest zit ik achter de computer. Ik hou ervan om blogs te bekijken, YT filmpjes te bekijken of lekker te delen met anderen wat ik doe op Twitter (Volg me! ;) ). Zeker 2 tot 2 1/2 uur zit ik op blogs rond te kijken. Een aantal blogs die ik bekijk zijn Teskuh.nl, Misslipgloss.nl, Beautygloss.nl, Veracamilla.nl, Livelifegorgeous.nl en Whatabeauty.nl . Dat zijn mijn favoriete blogs en staan dan ook in mijn favorieten balk zodat ik ze lekker makkelijk aan kan klikken. Verder staat YouTube natuurlijk op de favorieten balk. Ik ben geabonneerd op 46 kanalen en kijk alle filmpjes. Ook staat er een forum waar ik op zit op mijn favorieten balk, WizardZone. Het is een forum over Harry Potter, maar ik kom vooral voor de off-topics :P Als jullie nog een ander leuk forum weten waar niet super veel mensen op zitten, laat het achter bij de comments.
5. Beauty en Fashion
Niet dat er veel uitleg nodig is maar goed :P . Ik vind het leuk om make-up te bekijken, kopen en te gebruiken. Ook is dit zo met kleren, ik hou van shoppen en kleren uitzoeken.

5 Dislikes

- Koud
- Wiskunde, Frans en Engels (Het vak Engels, niet de taal of het land,, daar hou ik van!)
- Oh Oh Cherso/Oh Oh Tirol en New Kids (Zo flauw! En saai enzo)
- Ruzie, irritante mensen, arrogante mensen en alles in die richting
- Boeken met een slap einde (Je weet wel, het hele boek is leuk, behalve het einde, dat is vreselijk… Zo zonde!)

De reden waarom ik de dislikes geen uitgebreide uitleg heb gegeven is omdat ik het positief wil houden :)

Xx Wendy

2 Reacties op “30 Days Challenge – #1 5 Likes and Dislikes”

 1. Ellen zegt:

  haha ben het bijna met je eens :P
  ik vind juist oh oh tirol enzoo wel leuk ;)

  (leuke site, !!)

  Xx Ellen

 2. Babette zegt:

  Ik vind het ook hellemaal niet leuk om een boek met een flauw einde te lezen.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: