Essence Color & Go nagellak

april 13th, 2011

Vandaag een review over het product wat ik eerst zo ongelooflijk haatte! Ik vond het niet fijn, te stroperig, het bleef niet zitten enzovoort. Ik heb met mijn verjaardag een 2 Colour & Go nagellakjes gekregen.Eerlijk gezegd dacht ik: Ahnee! Die vind ik echt vervelend. Maar… Ik had op verschillende blogs gezien dat ze vernieuwd waren en dat ze dus super fijn waren… Nou gisteravond deed ik weer een poging!

En ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit lakje echt wel fijn is! ik ben in ieder geval een stuk tevredener dan mijn vorige ervaring met de C&G lakje! Hij smeert lekker, niet te dik en niet te dun, en na 1 laagje zit er al voldoende op je nagel. Hij droogt snel, na minder dan 2 minuutjes kan ik al spullen vastpakken en gaan computer zonder dat ik mijn nagellak verpest. Het is dan nog niet zo droog dat er geen deukje meer in komt maar dat duurt ook niet langer dan 5 minuten. Daar ben ik echt heel tevreden over!

Het enige nadeel is dat de nagellak best wel snel chipt, ik heb hier geen topcoat op gedaan. Maar dan nog zou het toch wat langer moeten kunnen laten zitten, want dit is al na 1 dag. Dat is wel jammer, maar Nobody’s Perfect, en dat geld ook voor nagellak!

Voordelen:
- Snel droog
- Niet duur
- Dekt super
- Goed verkrijgbaar

Nadelen:
- Chipt snel

Dit lakje is te koop bij Kruidvat en kost maar 1,79 dus voor de prijs hoef je het niet te laten liggen! Er zijn nog een heleboel andere kleuren, dus als je deze niet mooi vind kan je altijd nog kijken voor andere.

De Essence Colour & Go nagellak krijgt van mij een dikke 8

Xx Wendy

5 Reacties op “Essence Color & Go nagellak”

 1. ilke zegt:

  Die heb ik ook ;p

 2. Praimeaneta zegt:

  Bedankt voor de interessante informatie

 3. sandra zegt:

  ik heb nu 4 lakjes van c&g op het begin vond ik ze bagger maar ook ik heb de nieuwe ze zijn super vooral de kleurtjes zijn leuk essence is flink vooruit gegaan echt super lakjes de andere heb ik nog niet geprobeerd helaas maar ga ik snel doen

  ga zo door meid je doet het super

  xx

 4. Ingrid zegt:

  Hoi wendy.
  Ik vind het super tof
  alles , je filmpjes je site!
  maar ik wil wat vragen,
  heb je twitter?
  xziess
  ps. ik weet dat deze vraag niet bij nagels hoort, maar waar moet ik het anders vragen ;z
  pps. coole nagels ♥

 5. wendyv zegt:

  Natuurlijk heb ik twitter: @Wenzzful

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: