30 Days Challenge #2 Je angsten

april 14th, 2011

Iedereen is ergens bang voor, sommige voor hele serieuze dingen als de dood, maar ook gewoon simpele dingen als bang zijn voor spinnen kan vervelend zijn. Wil je weten waar ik nou bang voor ben?

Ik ben bang in het donker
Ik vind het heel eng om in het donker ergens te lopen waar ik de weg niet ken. Maar ook in mijn huis vind ik het eng om in mijn eentje in het donker te zitten. Als het donker is dan heb ik altijd heel erg het gevoel dat er iemand achter me zit die we wil pakken. En dat klinkt misschien heel raar en kinderachtig maar dat is gewoon zo.

Ik ben bang om te vallen
Mijn vriendinnen weten daar heel wat van, als ik van het ene naar het andere gebouw loop op school, houd ik altijd iemand vast. Dit is een nieuwe angst die ik waarschijnlijk opgebouwd heb in de winter. Het was toen heel glad en ik ben best onhandig dus ik hield de hele tijd iemand vast zodat ik niet viel. Ook bij turnen is dat heel vervelend want ik durf bijna niks omdat ik bang ben om iets te breken.

Ik ben bang voor poppen
En daar bedoel ik niet Baby Born mee maar van die oude poppen die je heel intens aanstaren, heel creepy!

En verder ben ik bang voor dikke harige spinnen en slangen etc. Ik denk dat daar niet zoveel uitleg voor nodig is?

Xx Wendy

Één reactie op “30 Days Challenge #2 Je angsten”

  1. meisjevan13 zegt:

    Ik ben bang voor overgeven… Heel raar ik weet het.. :$ maar het is gwoon zo. ik weet ook niet hoe het komt, en ik heb het nu al ongeveer 3 jaar.. echt heel stom :(
    xx

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: