Back to buisness/haarcreme kruidvat

mei 28th, 2011

Ja ik weet het, het is lang geleden. Ik ga proberen om tussen wendy’s schema door nog artikelen te plaatsen. Vandaag begin ik met een review over de Kruidvat Haarcreme. Ik heb vaak last van statisch haar en wilde daar vanaf. Ik had al meerdere haarcremes geprobeerd, maar daar kreeg ik juist heel vet haar van, en mijn haar bleef statisch. Ik dacht echt dat het mijn laatste poging zou zijn, maar toen ik in de kruidvat kwam lag deze creme er, en ik wist dat een vriendin deze creme ook gebruikte. Toch maar proberen dus.

Ik verwachtte er niet echt veel van, ik bedoel niets helpt dus waarom kruidvat eigen merk wel??
Maar ik ben blij verrast! Ik heb bijna geen last meer van statisch haar, en mijn haar word over het algemeen ook niet vettig. Het is wel belangrijk dat er niet te veel van in mijn haar zit, een heel klein beetje is al genoeg. Ik gebruik de creme ook niet elke dag, alleen als ik gedoucht heb. (Dat is meestal om de dag).
Het hoeft niet uitgespoeld te worden, en mijn haar werd goed doorkambaar.

Behalve het resultaat zijn er nog meer voordelen:
-het is een 500 ml fles, dus hij gaat lang mee.
-handige dop
-niet duur (weet de prijs niet meer)

Maar de creme heeft natuurlijk ook nadelen:
-het is moeilijk om hem gelijk aan te brengen
-ik kan hem niet aanbrengen op droog haar.

Over het algemeen ben ik dus wel tevreden.

Ik hoop dat er nog veel meer artikelen komen!

Annemarieke

Één reactie op “Back to buisness/haarcreme kruidvat”

  1. maud zegt:

    ik wacht op filmpjes

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: