Nailart met budget producten

mei 31st, 2011

Ik vind het leuk om mijn nagels te lakken. Maar ik vind het nog leuker om nailart te maken, ik vind het wel altijd lastig. En je hebt meestal allemaal spulletjes nodig, maar ik heb nu een mooie simpele nailart met budget nagellak

Maar 2 lakjes heb je nodig voor deze Nailart. De Essence Tip Painter in de witte kleur (Ik zie geen naam) en de Miss Sporty Club Bling Colours  (ook naamloos -,-). Het is super easy! Breng de Miss Sporty aan als basislak, laat hem drogen en ga met de Essence Tip Painter over het randje van je nagels. Hierdoor lijken je nagels langer en net wat verzorgder.

I know, mislukt gelakt!

De Miss Sporty nagellak is heel sheer en juist daarom is het mooi om de witte nagellak eroverheen aan te brengen! I hope you liked it ;)

Xx Wendy

9 Reacties op “Nailart met budget producten”

 1. sille zegt:

  i love jou!
  Ik kan nu echt heel mooi mijn nagels lakken
  je inspireert me!\
  xx sille

 2. roos zegt:

  ik vind het helemaal niet zo slecht gelukt hoor en ik vind jouw filmpjes super leuk, alleen je hebt er de laatste tijd heel veel filmpjes verwijderd … mag ik weten waarom?? xx roos

 3. wendyv zegt:

  Maar één als het goed is? Dat kwam omdat ik er op school mee werd gepest… Xx

 4. lieskl zegt:

  ik snap echt niet dat je dit doet je moet mensen niet vervelen.
  make-up ik echt voor mutsen zeg.
  je moet niet zo dom doen en een make-up clubje zoals je nu hebt moet je echt laten vallen k weet niet hoe oud je bent maar goed je moet hier echt mee stoppen hoor

 5. wendyv zegt:

  Ik snap je niet?? Heel heel heel erg veel meiden (en vrouwen) dragen make-up, je bent waarschijnlijk een van de weinigen die dat niet. En ik vind dat je dat helemaal zelf moet weten! Ik snap alleen het deel van het ‘make-up clubje’ niet? Ik zit niet bij een club? Niet dat ik weet in ieder geval??

 6. Marthe zegt:

  Nou, Ik snap haar ook niet hoor Wendyv,
  als het volgens haar hier dan toch zo stom is, dan heeft ze hier ook niets meer te zoeken hé!
  in plaats van mensen te ambeteren met domme opmerkingen kan ze beter iets doen aan haar gedrag, als zij zo’n opmerkingen maakt is het gewoon uit verveling, heel zielig maar ja zielige mensen bestaan ook hé!

 7. nell zegt:

  Hoi,

  De nagelak is niet mooi!;$
  jij wel(L)

 8. noudoei! zegt:

  nou, en of er zielige mensen bestaan!
  iemand hier is er 1 van!:S

 9. Femke zegt:

  Hi,
  Echt lullig dat je ermee werd gepest,
  Ik had je vandaag ontdekt (klink heel raar..), en toen heb ik een paar filmpjes van je gekeken, en je ziet wel met een van de eerste filmpjes en een van de laaste filmpjes dat je echt vooruit bent gegaan(:

  En ik ben zooo gek op nagelslakkenXD
  Je nagels zijn echt leuk!

  xxx

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: