Stopwoorden

juli 16th, 2011


Heb jij dat ook altijd?? Dat je 1 woord constant zegt? Ik wel, ik heb altijd wel een stopwoordje. Stopwoorden kunnen van alles zijn, scheldwoorden, vervanging voor een ander woord of gewoon een random woord. Kijk je mee naar mijn stopwoorden?

Bij mij zijn stopwoorden meestal scheldwoorden, geen erge maar meestal is het juist grappig. Vriendinnen van mij zeggen altijd ‘Wendy, wat heb jij met het woord ….’ ‘Hou nou eens op met het woord … ‘. Natuurlijk vinden ze het wel leuk, niemand word boos maar vind het juist grappig als je telkens een woord herhaalt, zoals ik. Ik vind het grappig als iemand de hele tijd hetzelfde woord zegt, of het zelfde doet. Wij waren in Maastricht vrijdag en toen gingen we ergens drinken, de serveerster was verkouden en haalde de hele tijd haar neus op, het was telkens weer grappig als je ziet dat ze dat deed. Maar ik dwaal af, waar was ik??

Ohja, scheldwoorden. Jep bij mij zijn het meestal scheldwoorden. Nu heb ik 2 stopwoordjes, poephoofd en dikzakland (evt. dikzakwereld :P ). Ik heb echt geen flauw idee waar ik het vandaan haal, dat heb ik nooit. Ik heb ook wel eens het stopzinnetje ‘op je hoofd’ gehad. ‘Wendy, waar is mijn etui?’ ‘Op je hoofd’ ‘Wendy, waar heb je mijn nintendo gelaten?’ ‘Op je hoofd’ en ga zo maar verder ;) . Hoe ik eraan kom? Geen idee dus.

Mijn stopwoordjes komen uit het niets, soms is het aanstekelijk, Marrit zei ooit ‘loser!!!’ tegen mij (voor de grap, of course!). Mijn stopwoordje is toen ooit geweest: LOEZER!! Iedereen was een loezer (nee, dat is geen typfout, dat is mijn schrijfwijze ;P) toen. Ik vind het grappig :D ┬áIk heb een heleboel stopwoordjes gehad, maar ik weet ze niet precies meer.

 

Dusss…. Wat zijn jou stopwoordjes??

 

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: