30 Days Challenge #4 Je Beste Vriendinnen

juli 19th, 2011

De 30 Days Challenge is even weggeweest maar ik heb besloten dat ik het weer terug wil. Ik vind het heel leuk om te doen. Ik ga de draad dus weer oppakken en ik ga verder waar we gebleven waren.  Vandaag gaat het over je aller beste vriendinnen. Ik ga over mijn allerbeste vriendinnen vertellen maar ook andere mensen die speciaal voor me zijn, vriendinnen, vrienden en klasgenoten. Lets get started!

Groep 7 met een slaapfeestje, Annemarieke en ik.

Laat ik maar gewoon met de deur in huis vallen, mijn aller aller aller beste vriendin is Annemarieke. Annemarieke kennen jullie wel, ze schrijft ook artikelen voor de site. We zijn al beste vriendinnen vanaf groep 3. We kwamen in groep 3 bij elkaar in de klas want we zaten ieder in een andere groep 1/2. Meteen het eerste jaar dat we bij elkaar in de klas zaten waren we beste vriendinnen. En nu nog steeds. 7,5 jaar al. We doen deze vakantie een jubeleum, wat we precies gaan doen weten we niet maar het word vast super melig!

 

Mijn andere beste vriendin is Astrid, Astrid kennen jullie waarschijnlijk van de broodsong (als je die ooit bekeken hebt). Astrid heb ik dit jaar leren kennen, we zaten bij elkaar in de klas. In het midden van dit jaar ongeveer zaten we langs elkaar en dat was super gezellig! ¬†Ook Astrid heeft super leuke humor. Onze humor is super droog en we lachen om dingen die eigenlijk helemaal niet grappig zijn. En juist daarom is het grappig (dat snappen de mensen wel die dat ook zo hebben, haha). Astrid en ik gaan samen op vakantie (met Astrids ouders) naar Texel deze vakantie. Ik heb er super veel zin in! Ik heb geen foto van haar/ons, jammer genoeg… Maar die maken we wel op Texel!

Natuurlijk heb ik nog wel meer goede vriendinnen. Ik zet hier foto’s neer en ik zet de namen eronder. Ik ga niet over iedereen iets vertellen, dan ben ik nog heel lang bezig haha!

Sascha en ik, bij TryOut. Niet zo’n duidelijke foto, helaas!

Astrid (die van de broodsong, haha!), Marrit en Brit. Op het carnavalsfeest van school.

Michel, Carlijn (denk ik, ze heet Carlijn toch?? Ik ken Carlijn niet, maar ik had geen andere foto van Michel xD)

Iemand, Nine, Manon, Lena, Evi, Jennifer, ik en iemand die in de weg liep, haha!

En meer foto’s heb ik niet. Er zijn nog een heleboel andere personen speciaal voor mij maar daar heb ik dan geen foto van… Er is nog 1 foto die ik met jullie wil delen:

1Ae. Dit is de klas waarin ik zat. Er staan 2 jongens bij die naar een andere klas zijn gegaan maar voor de rest zijn ze allemaal super speciaal voor mij. Ik mis ze nu al! 1Ae was een superklas. Hou van jullie!

Wie is jouw beste vriendin??

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: