Films

juli 23rd, 2011

Gisteren vertelde ik jullie welke TV progamma’s ik leuk vind en vandaag ga ik het hebben over films. Ik kijk veel films, vooral op de televisie (Duh! Nee, ik bedoel die toevallig op de televisie komen, haha!). Maar er zijn ook een paar films die ik thuis heb en die ik kan blijven kijken, telkens opnieuw, en ze blijven leuk. En die ga ik vandaag behandelen. Let’s Get Started!

Harry Potter. Ik vind Harry Potter spannend maar soms ook grappig door Ron. Ik vind het grappig hoe die Engelse Harry Potter uitspreken: Herrie Pottahhhh, hihi! Ik hou van HP, ik ben bezig met de boeken te lezen (Ik ga nu deel 5 lezen) en ik zit op een HP forum. Ik heb de laatste 2 films nog niet gezien (de allerlaatste is vorige week uitgekomen) maar die wil ik nog super graag zien. Ik ben fan!

\

Pirates of the caribbean is spannend en grappig tegelijk. Jack Sparrow (gespeeld door Jonny Depp) is een grappig personage die weet wat hij doet. Jack is bijna altijd dronken en daardoor loopt hij heel raar. Ik heb POTC 1,2 en 3 gezien en ze waren stuk voor stuk geweldig <3

Robin Hood Men in Tights is een persiflage op de orginele Robin Hood. Het is een comedy en ik hou wel van een film waarbij je lekker kan lachen. Het is hetzelfde verhaal maar heel anders ‘verteld’ met grappige stukken erin.

Ik weet het, het is niet zo veel maar ik vond het toch leuk om te doen, en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden!

Wat vind jij echte aanraders?

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: