30 Days Challenge #5 Wat je vandaag hebt gegeten

juli 27th, 2011

Het is weer tijd voor een challenge! In deze challenge is het de bedoeling om te laten zien wat je hebt gegeten vandaag. Ik hou van eten! Dus kom maar op!

Nu ik dit typ is het 11:24 en ik heb nog steeds niet ontbeten, ik weet het, dat is heel slecht maar ik moet vanmorgen naar de orthodonthist en daarvoor had ik nog geen honger, daarna ben ik artikelen gaan schrijven. Ik zet telkens als ik iets eet de tijd waarop ik het eet wat ik eet en soms een foto erbij. Aan het einde van de dag zal ik uitrekenen hoeveel calorieen ik heb gegeten.

11:37 1 kommetje Brinta met volle melk en suiker. Ong. 220 kcal.  Ik heb last van mijn tanden omdat ik vanmorgen naar de orthodonthist ben gegaan, vloeibaar eten is dan makkelijker.

 

13:52 2 mandarijnen. Ik hou van mandarijnen, grote mandarijnen. Ik ben verslaafd aan mandarijnen! Ong. 32 kcal.

 

??:?? 2 gebakken eieren met zout. Ik had honger :) Ong. 222 kcal (veel! Meer dan mijn ontbijt)

 

17:34 bami en roerei. Avondeten. Ong. 234 kcal

 

Wow… Ik heb weinig gegeten vandaag. Misschien eet ik vanavond nog chips ofzo maar het is echt weinig voor mijn doen! Ik heb dan ook niet echt ontbeten ofzo. In totaal is dat dus ongeveer 708 kcal. Das echt heel weinig…

Ik hoop dat je het leuk vond and i see you next time.

Wat eet jij het liefst?

Xx

Één reactie op “30 Days Challenge #5 Wat je vandaag hebt gegeten”

  1. liza zegt:

    dit is echt niet bij elkaar 708 kl ,,xx ik houd graag van gezouten koekjes en krab

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: