30 Days Challenge #6 Favoriete cover van een liedje

juli 24th, 2011

Ik weet niet waarom maar ik vind het echt leuk om challenges te doen dus vandaag weer een challenge! Vandaag is het de bedoeling dat je je favoriete cover van een liedje laat horen. Ik heb 3 favorieten waar ik niet tussen kan kiezen. Let’s Get Started!


Dit meisje s 10 jaar uit en een geweldige zangeres. Dat is het gewoon en niet meer. Ze heeft zelfs al met Lady GaGa herself in haar concert gezongen! Hoe cool is dat!? Ik vind haar geweldig

Christina Grimmie en Sam Tsui. Wat een stemmen. Echt geweldig, ik vind het zo mooi! Hier kan ik echt uren naar blijven luisteren! Christina Grimmie gaat binnenkort met Selena Gomez (!!) op concert (!!!!!!!!). Dat is geweldig! En ze verdient het! En trouwens haar haar is zo mooi!

Mike Tumpkings. Deze cover is helemaal accapella. Alle geluiden maakt hij zelf met zijn mond. Deze video van hem heeft ook een hele mooie clip, ik hou ervan! Liefde voor hem <3

En thats it! Dat waren ze, stuk voor stuk bijzonder!

Wat is jou favoriete cover?

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: