Inspiratieloos

juli 26th, 2011

Inspiratieloos. Het is super vervelend en je kan er niks aan doen. Hoe komt het? Waar komt het vandaan? Waarom heb je dat nou? Ik heb geen flauw idee. En toch wil ik vertellen wat ik er nog meer van vind.

Alle bloggers en YouTubers hebben er wel eens last van. Maar ook in het dagelijks leven komt het voor. Voor school, als je een spreekbeurt of werkstuk moet maken of misschien als je een keer iets wil gaan tekenen. Inspiratieloos zijn is vervelend. Ik heb dat heel vaak, dan heb ik zin om een artikel te gaan schrijven maar heb ik eigenlijk helemaal geen idee heb voor een artikel. Wat doe je eraan?

Youtube
Ga op YouTube filmpjes kijken, misschien krijg je wel inspiratie van andere mensen. Ik heb zelfs een keer inspiratie gekregen van de reclame langs de filmpjes. Mensen kunnen je inspireren.

Blogs
Kijk op een paar leuke blogs rond en zoek evt. leuke tags die je kan overnemen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je hele artikelen gaat overtypen maar inspiratie kan geen kwaad. En natuurlijk mag je wel over hetzelfde onderwerp schrijven, kijk maar eens hoeveel reviews van de NYX lipsticks er te vinden zijn. Maar ze zijn stuk voor stuk anders, geef je eigen mening.

Wandelen
Ga even van die computer af en ga lekker naar buiten. Misschien zit je wel gewoon veel te lang binnen waardoor je moe word en niks kan bedenken. Laat je inspireren door de natuur. En sowieso, buitenlucht is altijd goed voor je.

Tijdschriften
Pak een paar (oude) tijdschriften en ga er lekker in bladeren en lezen. Misschien zie je wel een artikel over -weet ik veel- harembroeken ofzo, geef je mening daarover op je blog.

Dit zijn maar gewoon wat tips, iedereen krijgt inspiratie op zijn eigen manier maar dit zijn dingen die voor mij goed werken. Ik weet zeker dat het je lukt, good luck!

Hoe krijg jij inspiratie?

Xx Wendy

Één reactie op “Inspiratieloos”

  1. Kim zegt:

    Als je even geen inspiratie hebt, ga dan even een boek lezen, of denk aan leuke herrineringen.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: