daily products

augustus 22nd, 2011

Ik wil jullie graag vertellen welke producten ik elke dag of bijna elke dag gebruik. Ik heb dat een hele tijd geleden ook gedaan, maar het is toch wel aardig veranderd. Dus bij deze!

L.A. Colors
Ik hou van deze oogschaduw. Het zijn mooie kleuren, maar er zit ook een oranje-achtige bij, die vind ik niet heel mooi maar de rest wel! De oogschaduw is best goed gepigmenteerd. Ik heb de oogschaduw van wendy gekregen, en ik weet niet waar ze hem gekocht heeft en hoe duur die was.

Oriflame Giordani Gold liquid eyeliner
Ik heb een oriflam eyeliner gekregen, en ik heb nu veel geoefend met het aanbrengen en nu gebruik ik hem bijna elke dag. (Als ik daar tijd voor heb). Sorry, maar volgens mij is hij niet te koop want het was een actie. Als je echt geintereseerd ben, zul je even op de site van de oriflame moeten kijken.

Catrice lashes to kill mascara.
Ik hou van deze mascara. Hij is ultra black en geeft veel volume. ik vind het borsteltje ook heel fijn. Er is wel een nadeel, als je het borsteltje uit de verpakking haalt dan zit er veel te veel mascara op. Maar dat los ik zelf wel op…. Hij is 3.99

Yves Roche Luminelle Drouge Dragée lipstick
Deze lipstick is heel nude, beetje koraalkleurig. Ik weet niet waarom maar ik vind hem gewoon heel fijn en hij past overal bij.

Dit zijn de producten die ik echt altijd gebruik. Tuurlijk gebruik ik nog veel meer, maar dan word het artikel nog drie keer zo lang…

Annemarieke
ps. deze foto’s heb ik niet zelf gemaakt. Daar ga ik de volgende keer voor zorgen.

Laat een reactie achter

Security Code: