Tag: Beautynerd of niet??

augustus 21st, 2011


Eindelijk weer iets geschreven. Het is de eerste keer dat ik een tag schrijf, maar het leek me eigenlijk wel leuk. Dit is een tag over beauty (duh) en ik zag hem op de beautyblogs die ik volg en ik neem hem ook gewoon over. En dan heb ik ook meteen weer op een rijtje wat nu mijn favoriete producten zijn.

Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen?
Eigenlijk spaar ik niet voor make-up, en ik koop eigenlijk nooit dure dingen. Als ik ga shoppen dan weet ik meestal van te voren niet wat ik ga kopen, en ik eigenlijk nooit echt iets duurs nodig.

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?
Een hele felle lipstick. Ik hou van felle kleurtjes, ook al staan ze me niet. Een lipstick veranderd je hele look. Als je een andere kleur oogschaduw op doet, merk je niet heel veel verschil. Bij lipstick wel.

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw?
Eh ja, Wendy. Al mijn vriendinnen dragen wel make up, maar kunnen gemakkelijk zonder. Ik kan wel zonder maar liever niet. Mijn vriendinnen vinden make-up leuk maar ze zijn niet echt geintereseert.

Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid?
Ik gooi bijna nooit make-up weg. Alleen als het echt op is. Toevallig heb ik laatst een mascara weggegooit, omdat hij echt helemaal op was. Eigenlijk vind ik het zonde om make-up weg te gooien.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Weet ik niet….. In groep 8 deed ik in de laatste paar weken af en toe make-up op, toen steeds vaker en nu elke dag. Maar toen vond ik het wel leuk om op te doen, nou ben ik ook echt geintreseerd. Toen had ik nog nooit van een oogschaduwbasis gehoord!?

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?Ja, Want ik hou van make-up en dat mag iedereen weten. Het is toch niks om me voor mijn make-up te schamen!?

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?Elke keer als ik in het dorp ben dan ga ik alle winkels af. Alle testers kijken bij de etos en alle schoenen passen bij de schoenenreus.

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?Ik denk een uur. Ik volg 6 blogs, die allemaal 1 of 2 artikelen per dag posten. Het ligt er ook aan of er een kort bericht of een filmpje op de blog staat. Vaak lees ik ook nog oude artikelen terug.

Wat is je favoriete make-up item?Ik denk mascara of lipbalsem. Lipbalsem kan je altijd gebruiken, ik gebruik hem dan ook vaak. Ik kan ook niet zonder mascara. Ik kan net zoveel make-up op doen als ik wil, maar zonder mascara ben ik nergens.

Misschien zijn het geen hele orginele antwoorden, maar het is de waarheid!
Annemarieke

2 Reacties op “Tag: Beautynerd of niet??”

  1. wendyv zegt:

    Annemarieke. Ik vind dit ├ęcht heel leuk om te lezen! Het is zoveel leuker dan dat je op het begin deed! Superrrrr!!

    Xx

  2. annemariekevdh zegt:

    euhhh dankje….

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: