Het allesproduct: Lipstick

augustus 22nd, 2011

Vandaag will ik jullie vandaag iets vertellen over lipstick, want je kunt lipstick overal voor gebruiken! Ik heb ook lipstick die ik echt lelijk vind, maar wel heel vaak gebruik, maar dan niet op mijn lippen. Dus hier een paar opties om lipstick anders te gebruiken.

- als blush!
Ik heb van mezelf een beetje roze wangen, die ik kan accentueren met een lichtroze lipstick. Je moet dan geen shimmery lipstick hebben, dat valt te veel op. Je moet lipstick als blush ook altijd afpoederen, dan blijft het ook veel langer zitten.

- Highlight op je wenkbrauwbot!
Gebruik je slecht gepigmenteerde lipsticks als highlight! Pas wel op, als je een rood/roze lipstick gebruikt. Zorg dat het niet lijkt alsof je net je wenkbrauwen hebt geepileerd en nog een beetje rood zijn.

- Basis voor bronzer!
Als je doel is om echt een effect te geven alsof je uren in de zon hebt gezeten dan tik je met je lipstick op je neus of wangen. Wanneer je het dan goed afpoederd met een bronzer, lijkt het net als of je al begint te verbranden. Als je het echt subtiel doet, is dat echt heel mooi. Helemaal aan het begin van de zomer, dan ben jij de enige die al mooi gebruind is.

- Camouflage!
Ik heb vaak gehoord dat je lipstick ook als camouflage voor je wallen kunt gebruiken, als je een goede kleur lipstick daarvoor gevonden hebt. Ik ben hier niet heel erg fan van maar misschien hebben jullie hier toch wat aan. Maar niet uit gaan proberen als je in 5 minuten de makeup moet doen. Gebruik dit niet in combinatie met een groene camouflage…

Wat zouden jullie graag willen weten of willen zien? Ik vind het leuk om een keer vragen te beantwoorden! Laat maar achter bij de comments!

Annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: