Back to school?!

augustus 27th, 2011

Sommige van jullie gaan alweer naar school, sommige hebben nog een paar weken vakantie en sommige beginnen maandag. Ik hoor bij de laatste. Het is raar om weer naar school te moeten, maar tegelijk ook wel weer leuk. Vind ik dan!

Ik heb donderdag mijn schoolspullen gekocht (als jullie er een filmpje van willen moet je even een reactie achterlaten), echt op het laatste moment. Ik had het fijner gevonden als ik mijn spullen wat eerder had, nu heb ik de hele tijd gedacht ‘ik moet mijn schoolspullen nog kopen’, maar goed! Ik heb nu mijn schoolspullen en ik vind ze echt super schattig! Ik heb schriften, etiketten, pennen en kaftpapier van Hello Kitty, nog een rol kaftpapier van Love Therapy en een agenda van ‘Lief!’. Ik heb dit jaar voor schattige dingen gekozen. Vorig jaar had ik alles van Paul Frank, ook leuk, maar ik vind dit toch wel iets leuker!

Maandag is nog niet echt een ‘echte’ schooldag, ik heb geen les, ik hoef alleen maar even mijn boeken op te halen. Ik moet maandag wel echt mijn boeken kaften want dinsdag hebben we vanaf het 3de uur les. De eerste 2 uur op dinsdag hebben we kennismaking met de klas en mentor, daarna dus gewoon les. Gelukkig beginnen we met een relaxt vak, gym. Nou ja, het is niet echt relaxt maar het is beter dan wiskunde om mee te beginnen!

Ik ben benieuwd wie er in mijn klas zitten, ik weet van maar een paar mensen dat ze bij mij in de klas zitten en de rest zie ik maandag of dinsdag pas. Vorig jaar (in de brugklas) had ik een super leuke klas. Ik zit van die klas bij nog maar 2 personen, 1 meisje en 1 jongen. Opzich best jammer maar het is ook leuk om weer andere mensen te ontmoeten. Er zijn vast wel een paar meiden waarmee ik goed kan opschieten. En zo niet, maakt dat toch ook niet zo veel uit? Ik heb een heleboel super lieve vriendinnen dus ik hoef nooit bang te zijn dat ik helemaal alleen ben!

Over mijn punten maak ik me iets meer zorgen. Vorig jaar zat ik in brugklas havo/vwo, nu ga ik naar 2Havo, daar ben ik heel blij mee! Vorig jaar ging het het laatste half jaar niet zo goed op school, ik leerde wel goed maar het lukte me echt niet om het te onthouden. Mijn cijfers werden steeds lager en na een tijdje dacht ik dat het niet meer lukte. Al voordat ik met mijn toets begon wist ik dat het toch een onvoldoende zou worden!

Nu heb een meer zelfvertrouwen en weet ik dat het me gaat lukken! Ik ben op een iets lager niveau en heb een andere methode wiskunde (ik heb altijd al veel moeite gehad met wiskunde en rekenen). Ik zit lekkerder in mijn vel dan eerst en ik heb er weer zin in!

Xx Wendy

2 Reacties op “Back to school?!”

 1. lisanne zegt:

  misschien kun je een back to school filmpjes maken bijv: een look, je spullen, wat je meeneemt in je tas. k zeg maar wat he:P
  xx

 2. Heee lieve Wendy
  je bent soo leuk (ll)
  ik hoop je ‘n keer in t egt te ontmoete,
  sin om ;n keer aftespreke?
  xxx hou van jeeee

  meisje zonder naam :$

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: