Opnieuw proberen??

januari 17th, 2012

Heyheyhey!

Elke dag schrijven over beauty. Elke dag schrijven over lifestyle. Elke dag in de stress schieten omdat we nog niks hebben ingeplant voor de dag erna. Ik heb het gemist! Ik wil het weer proberen, maar niet elke dag. Simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb. Er zullen nog een paar veranderingetjes plaatsvinden. Ik zal je ze uitleggen. Klik even verder

Zoals ik al zei zullen er een paar veranderingen zijn. Ten eerste, misschien nog wel de belangrijkste. Ik wil geen filmpjes meer maken. Daar ben ik echt nog niet klaar voor. Ik zit nu weer lekker in mijn vel, en ik wil niet terugvallen op de oude ik. Alles is een beetje weggezonken en ik voel me weer prima. Alleen filmpjes wil ik niet meer. Misschien als ik van de middelbare school af ben, ja dan wel. Maar dat duurt nog 3 jaar, en dan is het de vraag of dat we de blog nog hebben ;)

Ten tweede, minder artikelen. Ik heb hierboven al verteld dat ik minder artikelen wil maken. Dat doe ik niet om te pesten maar gewoon omdat ik de tijd niet voor heb om elke dag een artikel te schrijven. Op het moment wil ik me vooral focussen op school. In de vakantie’s wil ik vooral lol maken en vooral geen verplichtingen hebben. Ik ga proberen 3x per week een bericht te schrijven. Waarschijnlijk wordt dat dan 1x beauty, 1x review en 1x lifestyle.

En dan als laatste, meer lifestyle. Ik wil het liefst dit een beauty/lifestyle blog maken. Niet alleen beauty en niet alleen lifestyle. Ik vind het namelijk heel leuk om over persoonlijke dingen te schrijven en dat soort dingen. En dan is er voor ieder wat wils!

Misschien vraag je je af waarom ik nu weer de blog oppak. Zoals ik al zei zit ik veel lekkerder in mijn vel en heb ik het toch wel gemist. Ik ben weer een stukje volwassener geworden maar blijf mijn kinderlijke ik, haha! Ook vind ik het gewoon heel leuk om te schrijven. Ik kan geen verhalen schrijven maar wel kortere stukjes. Dus een blog is ideaal. Ik ben alleen niet zo blij met de lay-out, ik zal er eens naar kijken.

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: