30 DC #7 Je irritaties

januari 19th, 2012

Hey!

Jaa! Ik wil de 30 days challenge weer doorzetten. Ik vind het nog steeds een super leuk iets dus ik vind het leuk om er mee door te gaan. Deze keer gaat het over irritaties. En die heb ik een hoop! Ik irriteer me dagelijks altijd helemaal kapot! Dusss.. Lees verder en zie mijn mening over o.a school, mensen die hun best niet doen en iets verliezen

Ik zal beginnen met mijn grootste irritatie ever, school. Nee, school is niet echt mijn favoriete bezigheid. Het vroege opstaan, moeten fietsen door wind, regen en kou. Dat alles voor alleen maar een beetje in een klaslokaal te zitten en daarna weer gezellig naar huis te moeten fietsen. Leuk joh, zo’n dagje school.

Dan, arrogante mensen. Ik haat arrogante mensen. Mensen die denken dat ze beter zijn dan anderen en dat ook even lekker duidelijk laten merken. ” Wie BEN jij en waar om zit jij bij mij” zul je niet snel uit mijn mond horen komen. Al heb ik wel soms mijn bitchy trekjes. Maar ik denk dat iedereen dat weleens heeft, niet dan?

Ik haat arrogante mensen, maar ik irriteer me echt kapot aan mensen die hun best niet doen. Stel, je doet een teamsport en 1 iemand doet zijn/haar best niet en zit dat voor de rest van het team te verzieken. Ga dan alsjeblieft op een sport waarin je lekker in je eentje iets doet, dan verziek je het tenminste niet voor de anderen

En tot slot irriteer ik me kapot als ik weer eens kapot als ik iets kwijt/vergeten ben. Ik irriteer me dan vooral aan mezelf maar reageer dat dan meestal af op anderen, dat is een hele slecht eigenschap van mij. Daar raak ik dan nog geïrriteerder door, haha!

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: