Het style-and-us team bereidt zich uit!

juni 22nd, 2010

Heeii!

We hebben er een nieuw teamlid bij! Ingrid mijn nicht is 13 en gaat ook artikels schrijven voor de website. Ze zal ongeveer 2 artikels per week schrijven. Maar dat kan natuurlijk verschillen. Nu Ingrid zich bij ons heeft aangesloten kan er helaas niemand meer bij :( Maar de site zal nu nog beter zijn dan eerst ;) Morgen zal haar eerste artikel online komen, laat weten wat je ervan vind. Morgen komt er misschien ook nog een haul van mij maar dat weet ik niet zeker want ik moet nog turnen om 7 uur en daarna heb ik geen tijd meer denk ik. Ik ga morgen namelijk weer naar Boxmeer om te shoppen! ;) Maar we hopen dat ¬†jullie het leuk vinden dat Ingrid ook mee gaat helpen. Ze is vooral goed met nagels dus ¬†daarover gaat morgen ook haar artikel… Ik ga meer niet zeggen want dan is de lol eraf :P

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: