bloggiebloggieblogblogblooooggg!!

juni 25th, 2010

Heeii!!

Ik ga ff zitten bloggen want ik heb toch niks beters te doen xD Ik zit ook me nagellak van me nagels te halen maar Oh My God wat gaat dat langzaaaaamm!! De wattenschijfjes zijn op dus moet ik het met wattenstaafjes doen AARG!! Ik ga zoeken voor wattenschijfjes… AARGGHH!! Nergens te vinden…!! Dit is zo niet te doen! Ik ben pas bij mn 3de vinger en ben nu al 5 min. bezig… Hehe! 1 hand klaar… Op naar de volgende. IK BEN KLAAR!! Eindelijk!! Ik zit echt een kwartier die nagellak eraf te prutsen… Maar je denk misschien waarom ik de nagellak er al zo snel afhaal… Dat komt omdat we morgen naar een volleybal wedstrijd gaan in Ahoy Rotterdam! Van Nederland-Brazilie Heren! Echt super cool! Dus ik ga m’n nagels oranje lakken ;D Ik ga ff de nagellak pakken :D Zo, één hand gelakt, ff wachten tot ze droog zijn! Dan kan ik de ander gaan lakken :D Zo. Nu eerst ff de topcoat. Dan zit het er maandag nog op :D En nee, ik ga die wedstrijd niet kijken! Ik vind dat zo saai! Kijken naar iemand die achter zo’n bal aan rent! Daar is toch geen reet aan? xD Maargoed… Ik heb mn nagels nu helemaal gelakt :D Ik ga er maar weer eens vantussen

Edit: Ik heb nog streepjes op me nagellak gedaan met mn… Whaa!! ik kreeg een misselijkheids aanval! Dat is echt super vervelend! Dan wordt je ineens super misselijk! Maargoed! Ik heb dus nog streepjes op me nagels gemaakt met mijn vloeibare eyeliner… dan lijkt het net een tijgertje :D Maar het is een beetje mislukt xD Kijk maar:

Rechts (super mislukt!)

Links (Iets beter :P )

De best gelukte :D

Xx

Één reactie op “bloggiebloggieblogblogblooooggg!!”

  1. Zainab zegt:

    Mooi gedaan!!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: