Column Ingrid

juni 28th, 2010

Hi! Zoals al verteld, zal ik in het vervolg iets gaan doen voor style-and-us.nl, elke week post ik ongeveer twee artikelen en schrijf ik een column. Ik geef Wendy wat filmpjesideeën en ik ga vast ook nog revieuws schrijven over verschillende soorten producten. Vandaag schrijf ik mijn column.

Bbqweer.
Barbecueën, dat doet iedereen eigenlijk wel als het warm is, eigenlijk gaat het ook bij iedereen ongeveer precies hetzelfde. De moeder van het gezin krijgt stress, terwijl de vader de barbecue aan probeert te krijgen met kolen, lucifers en aanmaakblokjes. De kinderen zeuren om drinken, omdat het zo warm is en het stokbrood met kruidenboter is al op voordat de barbecue überhaupt begonnen is. Bij ons is het niet veel anders, mam stresst op dit moment op het vlees dat uit de zon moet blijven, pap is en de weer met de kolen en Harm is zijn vriendinnetje wegbrengen naar Nijmegen. Ondertussen komt de eerste speklap op het vuur en word ik geroepen, omdat ik nu eindelijk eens achter die computer uit moet komen. Ik moet nog een column afschrijven, over vijf minuten kom ik eens kijken of dat ik een stokbroodje met kruidenboter boven het vuur kan leggen, misschien zijn ze nog net niet op. Het is trouwens ook zo, dat de kinderen meestal stunts uithalen. Een stokbroodje met kruidenboter op het vuur leggen, een cherrytomaat laten liggen totdat hij ontploft. Meer zomerfun? Nee, barbecueën, dát is typisch zomer.

Laat een reactie achter

Security Code: