VERASSING!

juli 1st, 2010

WHAA!! Okee! Dit ga je gewoon niet menen!

ER ZIJN 315 BEZOEKEN OP DE SITE GEWEEST! 315 315!!!

Wauw!! Echt super bedankt allemaal! Duss leek het me een goed moment om een winactie te doen! Er komt nog een filmpje over dus daar leg ik van alles over uit. Maar ik ga nog niet zeggen wat je kan winnen :P
Super bedankt allemaal! En lekker reacties schrijven he?? Ïk vind het super als we reacties krijgen van andere mensen die we niet kennen! En als het mailadress een probleem is? Dan schrijf dit maar bij de mail:
lkasjdj@lskjfl;s.nl
Dat werkt als het goed is ook ;)

Xx Wendy!

6 Reacties op “VERASSING!”

 1. Kimberlyyy zegt:

  Hyeeeee

  Ik vind dat je een super mooie site hebt en zeker zo blijven doorgaan , ik heb al je filmpjes gezien
  K vind ook dat je bent veranderd van vroeger naar nu in de goede zin .
  Van beautyproducten hebben we veel hetzelfde dus dat komt goed uit
  Zerker blijven doorgaaan

  Kusss Kimberly Xxx

 2. wendyv zegt:

  Heei!
  Waar ken ik jou ook al weer van?? :S Super bedankt! En toevallig dat je bijna dezelfde producten hebt als ik!

  Xx Wendy

 3. Kimberlyy zegt:

  Ik denk dat je me nergens van kent , ik reageer op jouw site voor het eerst :d

 4. Saschaah zegt:

  Heeeeeei!

  Mijn eerste commentxD Kei leuk dat je een soort winactie maakt of hoe dan ookxD maar ik ga ff dat filmpjee daarbovne kijken:D gaat dat filmpje over de winactie? Njaa ik zie wel:P

  Haajjeeee! XX Sas

 5. Saschaah zegt:

  Heei

  ff een vraagje:P : komt er nog een filmpje over de winactie of niet? ja srry ik ben een beetje blondxD maar ik had dat filmpje daarboven gekeken alleen toen jij op de computer ging zocht ik hem nietmeer af te kijkenxD

  Hajjeee! XX Sas

 6. wendyv zegt:

  Jaa die komt nog.. deze week!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: