De site 1 maand extra!

juli 5th, 2010


Xx Wendy

9 Reacties op “De site 1 maand extra!”

 1. inge zegt:

  nou ik zou graag winnen omdat ik echt elke dag op de site kijk ik hou het bij kijk elk filmpje wel 3 keer elke keer op nieuw en proficiat proficiat proficiat proficiat proficiat proficiat met je week bestaan je maand bestaan en van de hele websit het is een knaller dus echt heel coooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Wendy zegt:

  Ik zou graag willen winnen.. omdat ik super leuk vind om met make-up te spelen.. of met nagellak nail-arts(?) dingen te maken. Ik vind het leuk om vriendinnen op te maken.. voor feestje, of voor de lol :) En ik vind de site super.. voor mij hoeft er niks veranderd te worden:) Je bent een spontane gesellige meid *typisch brabants denk hahah* ;) en mijn e-mail adress is geldig ;)

 3. Zainab zegt:

  Heeii,

  Super leuk!! Ik doe zeker mee, ik ga je zo een mailtje sturen! Het was echt leuk toen ik mijn youtube-accountnaam hoordeXD!

  -xoxo-

 4. Ingrid zegt:

  Superleuke winactie! Ik denk dat er veel mensen mee gaan doen ;D

 5. Zainab zegt:

  @ Wendy: hoe oud ben jij als ik vragen mag?

  -xoxo-

 6. wendyv zegt:

  Ik ben in 1998 geboren en op 24 maart jarig, dus ik ben nu 12 jaar :D

 7. Claudia zegt:

  hooi,

  ik wil graag winnen omdat make-up alles voor me is.. k heb sinds kort een youtube account en daar wil ik vanalles opzetten. ik hou van nagels lakken, vriendinnen opmaken en leuke kleding bij elkaar te zoeken voor een feest enzo. ik hoop echt dat ik win.
  ik ben wel 16 maar dat maakt niet echt veel uit toch?

  xxx

 8. Wendyv zegt:

  @Claudia, Tuurlijk maakt leeftijd niks uit! Iedereen mag meedoen

  Xx

 9. Wendy zegt:

  @claudia.. ik ben ook 16 ;)

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: