Shoplog

juli 10th, 2010

Heeii!
Vandaag ben ik met mama naar boxmeer gegaan en heb ik spullen gekocht voor volgend jaar (Dan ga ik naar de middelbare school) Het meeste is van Paul Frank :D Dit heb ik allemaal gekocht:
- PF kaftpapier (2x paars en 1x wit)
- PF etiketten
- PF A5 schriften (3x)
- PF A4 schriften (2x)
- Love Theraphy A4 schrift (Met 2 tuinkabouters erop, super cute!)
- Muziek schrift (lelijk)
- Snelhechters (30x Ook voor Arjan (mijn broer))
- Casio fx-82 rekenmachine
- Gymbroekje
- Elzendaal shirt (ook voor gym)

Ik had al:
- Broodtrommel :D
- 5 standaart A4 schriften
- Geodriehoek
- Passer
- Bjorn Borg schoudertas
- Girlz! agenda.

Verder had ik nog een boek gekregen voor mijn goede (Ahum) rapport. Het boek heet Girlpower en is geschreven door Robin Barway volgens mij. Vandaag kreeg ik ook mijn pakketje van Essence binnen… Ik had een keer in een filmpje gezegd dat ik zo’n blaadje had waar je hartjes op kon sparen en dan een cadeau kon kiezen, toen dacht ik dat ik dat nooit vol zou krijgen binnen een paar weken. Maar ik ging cadeau’s kopen voor Manon en Karin en toen had ik het toch bij elkaar. Dus had ik 2 paar oorbellen gekozen :D En die heb ik nu binnen. Het zijn roze oorbellen. Ringen, die zijn best zwaar, en knopjes. Heel schattig :D
Over het boek zal ik nog wel een keer iets schrijven als ik het uit heb. Het is best dik en ik ga het lezen als ik op vakantie ben :D Ohja… De reden dat ik dit typ en niet film is omdat ik veel buikpijn heb… Maarja!

Xx Wendy

Edit Ik heb er een filmpje van gemaakt:

8 Reacties op “Shoplog”

 1. MANON zegt:

  heey,
  over boeken gesproken,
  Heb je eclips al uit?
  De film is al in de bioscoop.
  ik hoop dat het boek leuk is!

  Groetjes MANON

 2. Zainab zegt:

  Heey leuk!

  Zou je toch een x een filmpje willen maken over je schoolspullen? Zou wel leuk zijn! Enne beterschap he;)

  -xxx-jes

 3. Zainab zegt:

  OOh ik zie nu pas het filmpje XD sorry!

 4. wendyv zegt:

  @ Zainab… Die heb ik er ook pas net opgezet :P

 5. Wendy zegt:

  Welke niveau(?) ga je doen? =)

 6. wendyv zegt:

  HAVO/VWO :D

 7. meisjevan13 zegt:

  Dat boek heb ik ook! (en een paar van die schriften) Maar dat boek is echt super leuk! zit jij op Odulphus? :$
  Doeixx

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: